”Elä jokainen päivä niinkuin se olisi viimeinen”

Oletko sinä seisonut joskus peilin edessä aamulla ja vastaan on katsonut väsähtänyt silmäpari? Vaikka niitä räpyttelisi kuinka, ei hiekka tahdo hävitä, eikä katse kirkastua. Hyvällä kosmetiikalla pääsee melko pitkälle, mutta jossakin kohtaa täytyy pysähtyä ja pohtia millä tolalla oma hyvinvointi kaiken kaikkiaan on.

Havahduimme väsymyksen lisäksi myös kehon epämukavaan jäykkään oloon, huonoon uneen ja moniin muihin pieniin, itselle tuntemattomiin tuntemuksiin. 

Meistä varmaankaan kukaan ei ole eri mieltä siitä, että itsestä pitää pitää huolta, mutta kuinka se silti saattaa ruuhkavuosien huristellessa unohtua ja matka jatkuu luottaen omaan kehon ja mielen sitkeyteen sinnitellä matkassa. Usein keskitymme kaikkeen ja kaikkiin muihin paitsi itseemme.

Keho pystyy ihmeellisiin suorituksiin vuosien ajan. Nyt halusimme luvata niin mielellemme ja kehoillemme, että emme koskaan enää jätä niitä huomiotta. 

Tästä alkoi mielenkiintoinen matka! Tämä osa blogista kertoo osaltaan siitä matkasta, lupauksesta voida paremmin ja elää elämää, jota haluamme. Tämäkin on hauskasti meidän siskosten yhteinen missio tänä päivänä. Emme ole asiantuntijoita kuin omissa nahoissamme mutta olkoon tämä blogi kuva matkasta ja ehkäpä sinäkin nappaat täältä jotakin hyvää omaan elämääsi, sillä Sinullekin kuuluu vain se paras mitä elämällä on annettavana.

Rakkaudella Sinulle

M&M

Kategoria(t): Mielenmaisemaa Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *