Mökkeily

Järvien kesäkodit

Vielä saa kesä odottaa itseään, joten on aikaa uppoutua kirjojen pariin. Ne voivat viedä edes ajatuksissa meitä lähemmäs kesää. Järvien kesäkodit -kirja on ehkä hyvä tähän hetkeen. Se on täynnä ajatuksia mökkeilystä ja ihania kesän fiilistelyjä. Tästä kirjasta tulee hyvä mieli ja on ihana päästä kurkistamaan niin hyvin erilaisten mökki-ihmisten tarinoihin.

Kirja tarjoilee mökin sisustusvinkkejä mutta myös hyviä ideoita mökkiympäristön suunnitteluun. Upeat kuvat ja ihmisten tarinat niiden takana herättelevät monenlaisia mielikuvia ja ajatuksia.

Vanhan talomme meneillään oleva remontti on tässä poikinut muutaman kivan pienen projektiajatuksen myös saarimökillemme. Toki jää nähtäväksi löytyykö näille hyville ideoillemme myös toteuttajaa =) Muutamia kivoja ajatuksia syntyi myös kirjaa lukiessamme, joita aiomme käyttää tai vähintään kirjata ylös loputtomaan fiilistelyvihkoomme tulevia projekteja silmällä pitäen.

Vielä hetken kun tässä malttaisi odottaa että pääsee myös omalle mökille kevätsiivouksien pariin ja seurailemaan miten luonto herää vastaanottamaan tulevaa kesän aikaa.. aah!

 

Kesänmakuisia haaveiluhetkiä Sinulle,

 

M&M

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Instagram