Inspiraation hetkiä Rantahiekka Villa Ruusassa

Ruska toivottaa tervetulleeksi uuden vuodenajan. Syksy hyvästelee ihanan kesän ja täyttää päivät kauniilla väreillä ja kosteilla aamuilla. Syksy on vuodenaikana ihana ja tunnelmoivan haaveilijan parasta aikaa.

Lähdimme ajamaan kohti Kalajokea, jossa meitä odotti mielenkiintoinen, syksyn ensimmäinen kohteemme. Samalla saimme viettää arvokasta sisarusten välistä aikaa ja tehdä suunnitelmaa tulevasta kaudestamme. Mikä olisikaan ollut ihanempi ympäristö  suunnittelutyölle kuin lomahuoneisto Rantahiekka Villa Ruusa!

Voi miten ihana yllätys meitä odottikaan!

Kohteessa meitä odotti ihana tunnelma, suklaa ja kuohuviini!
Kaunis pieni lomahuoneisto pysäytti ihastelemaan jo ovella rauhallisella ja tyylikkäällä tunnelmallaan. Tarkasti mietityt yksityiskohdat ja toisiinsa sopivat värit ja kuosit loivat harmonian, joka on oivallinen ympäristö rauhoittumiseen, nautiskeluun mutta myös ideoimiseen ja oivaltamiseen. Tätä tarvitsimme juuri nyt!

 

Syksyn tulevien projektien fiilistelyä ja suunnittelua herätteli mukavasti kaunis ja rento ympäristö

 

Ihastelimme erityisesti upeita valaisimia, jotka ovat peräisin huoneiston omistajan Sisustuspalvelu Villa Ruusasta. Valaisimet toimivat hienosti luoden mutkatonta tunnelmaa. Tilassa jatkuu ulkoa tuleva hiekan väri sekä havupuiden tummat rungot.

Vietimme päivää Rantahiekka Villa Ruusassa suunnitellen tulevaa.  Syksyn aikana aioimme työskennellä erityisesti iloa tuottavien asioiden parissa. Odotamme innolla niitä hetkiä, jolloin saamme nähdä erilaisia mökkeilykohteita, paikkoja ja tiloja, joissa ihmiset kokevat olevansa iloisia ja inspiroituneita. Tiloja, jotka vievät pois kiireestä, kohti tunnetta jossa kaikki on kohdallaan.

Blogissa tulee pysymään jatkossakin mukana myös arjen hetkiä, joissa tavoitamme mökkeilyn tunnetta; rentoutumisen, mielen ja kehon hyvänolon saavuttamista.

 

Lasitetulla ja lämmitettyllä terassilla mahdollistuu syksyisenkin illan viettäminen

Pitkän suunnittelun täyteisen päivän päätteeksi rentouduimme saunassa ja nautimme kuohuvat lasitetulla terassilla. Syysmyrsky kutitteli nurkkia ja sen ulvovaa ääntä kuuntelimme huopien mutkissa. Suloisessa Villassa oli kaikki tarvittava. Huolehtivaiselle omistajalle on selvästi tärkeää vieraiden viihtyminen. Huoneisto oli todella siisti ja hyvin hoidettu. Vieraalle syntyy tunne siitä, että hänen edestään on nähty vaivaa ja häntä arvostetaan.

Tässä lomahuoneistossa oli hyvä energia. Suosittelemme Sinulle, jos haluat meren ja samalla kuitenkin kaikkien palveluiden äärelle.

Lisää Rantahiekka Villa Ruusasta  täältä.

Inspiroidu siis kanssamme! Nautitaan yhdessä tulevasta syksystä ja lähestyvästä talvesta.

 

Lämmöllä Sinulle,

M&M

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *